8. lokakuuta 2012

PUKEUTUMISEN TYÖKALUPAKKI

"Inhoan vaatteiden ostoa ja shoppailua", "Vaatekaapistani löytyy vain mustaa mutta haluaisin kyllä käyttää muitakin värejä", "Minulla on niin hankalan mallinen vartalo, että minun on vaikea löytää mitään vaatteita itselleni", "Haluan että vaatteissani on joko "juju"".

Vaateostokset koetaan usein haastaviksi ja turhauttaviksi. On vaikea tietää mistä lähtee hakemaan itselleen vaatteita. Kaupassa saattaa joku vaate näyttää kivalta ja kotona se onkin ihan kauhea. Harhaostoksia tulee tehtyä ja rahaa menee hukkaan.

Tai vartalo on muuttunut iän myötä (niinkuin se vääjäämättä tekee) ja oma vahva nuoruuden tyylikin tuntuu kadonneen.

Jokainen kuitenkin tietää pohjimmiltaan miten haluaa pukeutua, mitkä värit sopivat ja mikä on se oma juttu. Useimmiten auttaa hienosäätö eli "säädetään radiokanava taas oikealle taajuudelle, niin että se on kirkas ja selkeä".
Olen koonnut messuja varten PUKEUTUMISEN TYÖKALUPAKIN jonka esitämme messuavustajani Ronjan kanssa I Love Me 2012 messuilla Fashion Loungen Tietoiskussa kaikkina messupäivinä. Esintymisajat löydät Ohjelmalehdestä http://web.finnexpo.fi/Sites3/Iloveme2012/MaterialBank/eDocker/index.html sivulta 11 (Tyyli- ja tilannepukeutuminen sekä vartalomallin ja vuodenaikavärin käyttö pukeutumisessa).

PUKEUTUMINEN TYÖKALUPAKKI avaa pukeutumisen kulmakiviä ja auttaa selkeyttämään omaa pukeutumista. Kannattaa siis tulla kuuntelemaan paikan päälle!
 Osastolla on mahdollisuus ilmaiseen vartaloanalyysiin ja luontaisten pukeutumisvärien kartoitukseen. Sunnuntaina meikkaaja-maskeeraaja Niki Nyman auttaa valitsemaan pukeutumiseen sopivia meikkejä alkaen klo 12 .

Messujen aikana voi varata itselleen todella edullisella messuhinnalla pukeutumisneuvonta-ajan.
Kahden tunnin neuvonta-ajalla saa oman räätälöidyn pukeutumisen työkalupakin. Tule varaamaan oma pukeutumisneuvonta-aikasi tai vaikkapa vain keskustelemaan kanssamme pukeutumisesta osastollemme!

Odotamme innolla näkevämme Sinut!

I Love Me 2012 19.-21.10.2012 Messukeskuksessa.

T: Messutiimi: Kikka, Ronja, Niki ja Heidi

Kuva: Heidi Eklund

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti