12. lokakuuta 2012

I LOVE ME- 2012 MESSUTIIMI ESITTELYSSÄ

Jotta messut onnistuvat, tarvitaan hyvä tiimi töihin. Minulla on onni tuntea ja saada mukaan loistavia tyyppejä ja moniosaajia. Monipuolista osaamista ja tietoutta löytyykin porukastamme. Pukeutuminen on pääroolissa mutta tämän jengin osaaminen ei rajoitu vain siihen. Kun on kokemusta tai elettyä elämää takana yhdistettynä monipuoliseen opiskeluun ja osaamiseen, saadaan vahva tiimi kasaan jossa kaikkien lahjat ja osaaminen voidaan valjastaa messuvieraiden ja yleisön palvelemiseen ja auttamiseen.  Tässä mahtava messutiimimme esittelyssä!

 Olkaa hyvä:

Ronja

Ronja saapuu Rautalammilta assisteeraamaan kaikissa messuihin liittyvissä asioissa. Autamme Ronjan kanssa osastolla pukeutumiseen liittyvissä asioissa ja Fashion Loungessa esittelemme Pukeutumisen Työkalupakin kaikkina messupäivinä.
Ronja on nuoresta iästään huolimatta tehnyt jo paljon asioita ja elämänkokemusta on kertynyt.
Ronja valmistui ylioppilaaksi viime keväänä ja hän opiskelee par`aikaa vaatetusalan perustutkintoa, vaatetusompelijan koulutusta, Savon ammatti- ja aikuisopistossa Kuopiossa. Vaateusompelijat työskentelevät ompelimoissa, vaate- ja kangasliikeissä, ateljeissa tai yksityisyrittäjinä korjausompelijan tehtävissä. Jatko-opiskelumahdollisuudet ovat hyvät, mahdollista on suuntautua mm. artenomin, muotoilijan, vestonomin, stailistin tai pukeutumisneuvojan jatkokoulutuksiin.  Tällä hetkellä Ronja kaavoittaa ja valmistaa mm. jakkuja ja housuja sekä opiskelee vaatteiden suunnittelua. Tämä on loistavaa perustietoutta vaatteen rakenteesta, materiaaleista, suunnittelusta ja valmistamisesta. Esimerkiksi pukeutumisneuvojan jatkokoulutuksessa nämä vaatetuksen perusasiat on hallittava. 
Ronja on myös valmistunut Ypäjän Hevosopistosta hevosenhoitajaksi ja vaatetusompelijan opiskelun lisäksi hän hoitaa ja ratsastaa hevosia sekä pitää ratsastustunteja kotitallillaan Rautalammilla. Ronja myös ratsastaa ja kilpailee itse vaativalla tasolla ratsastuksen kuninkuuslajissa, kenttäratsastuksessa.
Vapaa-ajan ongelmia yritteliäällä Ronjalla tuskin on.
 Olisi mukava nähdä Ronja tulevaisuudessa vaatetusalalla vaikkapa pukeutumisneuvojana. Se nähdään aikanaan!
I Love Me - 2012 messuilla osastollamme iloinen ja asiantunteva Ronja auttaa ja assisteeraa kaikissa vaatetukseen liittyvissä asioissa.


Main assistant Ronja Heikkinen



 
Niki

Sunnuntaina on mahtava tilaisuus saada ammattilaisapua pukeutumiseen sopivien meikkien valinnoissa kun meikkaaja/ maskeeraaja Niki Nyman tulee klo 12:sta eteenpäin auttamaan meikkivalinnoissa messuvieraita.
Niki on valmistunut kansainvälisestä huippukoulusta Make Up Forever Academysta meikkaaja/ maskeeraajaksi. Opetus tapahtuu koulussa Suomessa pisimpään alalla opettaneiden ja tunnettujen huippuammattilaisten toimesta. MUFE  Academyssa saavutetaan meikkaaja/ maskeeraajan kansainvälinen taso.
Niki on päässyt tekemään monenlaisia töitä; meikkauksia lehtiin, esimerkiksi "KUUKAUDEN MUUTTUJA" - KAUNEUS JA TERVEYS, PIRKAN nettilehden kansikuvia, tv-töitä (PIENTÄ PINTAREMONTTIA) ja jonkun verran myös teatteria ja muotinäytöksiä. Tietysti hänet voi tilata myös kotiin juhla- tai ihan työmeikkiäkin tekemään. Make Up Foreverin kautta hänet tavoittaa myös. Helsinginkadun myymälässä myydään ammattilaiskosmetiikka kaikille ja sitä kautta voi tilata myös Nikille ajan meikkiin. Make Up Foreverin meikit ovat messuillakin mukana.
Nikin elämään kuuluu myös pieni ihana tytär.
Meikkaaja/ maskeeraaja Niki Nyman on tavattavissa osastollamme 5k40 sunnuntaina 21.10
 klo 12 - 18.

Make Up Artist Niki Nyman



Heidi

Heidin työt ovatkin jo tuttuja. Hän on kuvannut suurimman osan mm. Dress You Up:in sivujen kuvista.  Heidin mukaan tulo on ollut hiukan epävarmaa koska hän parhaillaan palvelee maatamme Suomen Puolustusvoimissa eli suorittaa asevelvollisuutta.  Näillä näkymin Heidi kuitenkin on onneksi mukana messutiimissämme ja Heidi ikuistaa messutunnelmat kaikille nähtäviksi ja ihailtaviksi!
Heidi valmistui ylioppilaaksi viime keväänä ja hän on kuvannut raveja useita vuosia televisioon. Hän on myös haluttu kuvaaja eri tilaisuuksissa.
Pukeutuminen, kauneus, taiteet ja urheilulliset harrastukset sopivat hyvin yhteen ja voidaan helposti yhdistää. Sen todistaa myös Heidi, joka muun osaamisensa lisäksi myös harrastaa kuntosaliharjoittelua ja kilpailee esteratsastuksessa. Monipuolisuus on Heidinkin valtti.
Heidin näet messuosastollamme ainakin sunnuntaina kuvaamassa messutapahtumia. Heidin hienot kuvat ovat sitten kaikkien nähtävillä sivuillamme http://www.dressyouup.fi/ ja täällä blogissa.



Kuvat: Heidi Eklund


Pipsa

Iloisen, rohkean, positiivisen ja energisen elämänasenteen sparraaja. Mainio kotiyleisö ja assistentti. Muistuttaa myös tarpeellisesta levosta ja rentoutumisesta. Uskollinen ystävä ja elämänkumppani. Lenkittää sekä muistuttaa joka päivä elämän ja luonnon kauneudesta.
Messuilla hengessä mukana.


Pipsan kuva: Heidi Eklund





Kikka

Pukeutumisneuvoja ja yrittäjä pukeutumisneuvontayrityksessä Dress You Up (http://www.dressyouup.fi/). Melkein puoli vuosisataa elämänkokemusta takana. Siihen on mahtunut työtä (pomohommissa vaatepuolella Henkalla ja Maukalla, Benettonilla, Marimekolla, Dressmannilla ja K-Kengässä), elinikäisiä harrastuksia kuten ratsastus ( tallitöitäkin pari vuotta) ja opiskelua. YO:ksi kotikaupungista Kotkasta valmistuminen 1986, vaatetusalan artesaaniksi Vantaan käsi-ja taideteollisesta oppilaitoksesta 1996, yo-merkonomiksi Malmin Liiketalousoppilaitoksesta 2009 ja VAATETUSALAN ERIKOISAMMATTITUTKINNOSTA PUKEUTUMISNEUVOJAKSI Helsingin Palvelualojen Oppilaitoksesta Roihuvuoressa 2011.
Nyt omassa yrityksessä Dress You Up:issa puolitoista työntäyteistä ja antoisaa vuotta takana.
Pukeutumisneuvontaa on jo nyt saanut satoja asiakkaita ja tulokset ovat olleet hienoja. Yhteistyöllä homma hoituu ja oppia on tullut puolin ja toisin. Jokainen kohtaaminen on ollut elämys. Näin sen ovat niin asiakkaat kuin minäkin kokeneet.
Odotamme messutiimimme kanssa innolla paljon näitä elämyksiä ja oivalluksia myös I Love Me - 2012 messuilla (http://web.finnexpo.fi/Sites3/Iloveme2012/Sivut/default.aspx) Dress You Up:in osastolla 5k40. Olen  koonnut tietoiskun Fashion Loungeen asiakastapaamisten pohjalta. Kannattaa tulla paikan päälle kuuntelemaan asiakaskohtaamisten pohjalta rakennettu esitys pukeutumisen työkalupakista. Sen tekemisessä ovat kaikki asiakkaat auttaneet ja olleet tärkeitä. Ilman asiakaskohtaamisia ei Työkalupakkia olisi syntynyt. Tietoiskut Fashion Loungessa jokaisena messupäivänä (http://web.finnexpo.fi/Sites3/Iloveme2012/MaterialBank/eDocker/index.html).

Dress You Up osastolla 5k40 I Love Me 2012 - messuilla 19.-21.10.2012 Messukeskuksessa (pe 10-19, la 10-18 ja su 10-18).


Pukeutumisneuvoja Kikka Seppä
Dress You Up









Ei kommentteja:

Lähetä kommentti