27. lokakuuta 2012

MESSUT KUVINA!

Messukuvapankki on auennut. Tässä muutamia otoksia paikan päältä. Esittelimme I Love Me - 2012 messuilla Pukeutumisen Työkalupakin ja vaatekaapin perustan Fashion Loungen tietoiskussa. Osastolla teimme ilmaiseksi kaikille halukkaille (joita todella oli!) vartaloanalyysejä ja kartoitimme luontaisia pukeutumisvärejä (värivuodenaika syksy, talvi, kevät tai kesä).
Yksi onnekas voitti arvonnassa kahden tunnin pukeutumisneuvonnan ja henkilökohtaisen pukeutumisen työkalupakin. Ensi viikolla lähdemme sen kimppuun.
Kaikki kuvat messuilta ovat jälleen Heidi Eklundin ottamia.

Tässä, olkaa hyvät:











Osastomme valmiina messuille! Esittelimme vaatekaapin perustan yleisölle.Vaatteet ja laukku olivat Sandin (Sand Concept-Store Keskuskatu, Tiger Of Swedenin (Tiger Of Sweden Kluuvi), Maranellon (Brand New Maranello Kluuvi) ja Michael Korsin mallistoista.




TEIMME SUOSITTUJA VARTALOANALYYSEJÄ JA
LUONTAISTEN PUKEUTUMISVÄRIEN (VÄRIVUODENAJAN) KARTOITUKSIA
                         







FASHION LOUNGE




Fashion Loungessa esitimme Pukeutumisen Työkalupakin ja vaatekaapin perustan Ronjan kanssa.
Olimme koonneet sen yhdessä käyttäen hyväksemme Ronjan vuodenaikaväriä (syksy) pukeutumisväreissä ja asusteissa, vartalomallia ja Ronjan omaa tyyliä (klassinen hippi).
Esitimme vaatekaapin perustan ja kuinka se voidaan yhdistelemällä eri osia pukea rennosta arkipukeutumisesta erilaisiksi työasuiksi sekä juhlaan ja erilaisiin tilaisuuksiin. 
Moni vieras hämmästeli  vaatekaappiamme pienuutta (housupuku, irtobleiseri, farkut, pikkumusta, asusteet ja pukeutumispaidat). Melkoisen monta erilaista kokonaisuutta siitä loihdimme esiin. Hyvin taloudellista, helppoa ja kestävän kehityksen mukaista.



 






KOKO PAKETTI






Sunnuntaina meikkaaja-maskeeraaja Niki Nyman auttoi valitsemaan pukeutumiseen sopivia meikkejä. Vartaloanalyysejä ja suotuisia pukeutumisvärejä tehtiin ja kartoitettiin koko päivä. Osastollamme oli iloinen kuhina ja moni messuvieras sai hyviä vinkkejä pukeutumiseensa.


EHDOTTOMASTI MAAILMAN PARAS ASSARI



Ilman Ronjaa ei homma olisi pelittänyt mitenkään.
                             Ronja hoiti ja ulkoilutti Pipsan, teki ruokaa, haki julisteita painosta,
                                   oli mallina Fashion Loungen näytöksissä, auttoi huivin sitomisessa aamuisin,
                              ja lisäksi auttoi asiakkaita ja minua osastolla. Henkisestä tuesta puhumattakaan. Kertakaikkiaan WAU!





Ei kommentteja:

Lähetä kommentti