23. lokakuuta 2012

KIITOS KAIKILLE HIENOISTA MESSUISTA!

Suurkiitokset asiakkaille, messuvieraille, messutiimille, I Love Me 2012 - messujen järjestäjille ja henkilökunnalle. Oli aivan mielettömän hienot messut.
Koko messuprojekti on iso. Valmistelu, rakentaminen, tietoiskun kokoaminen ja esittäminen sekä messuilla oleminen. Nyt on messut purettu viimeistä kalustetta myöten ja paluu arkeen on alkanut.
Messuille mahtui hienoja kohtaamisia, uusia tuttavuuksia ja pukeutumisen työkalupakin esittelyä. Pukeutumisen työkalupakki kiinnosti ja välillä oli osaston edusta aivan tukossa kun vartaloanalyysin ja suotuisten pukeutumisvärien kartoitukseen oli tulossa niin moni kiinnostunut messuvieras.
Sunnuntaina Niki Nyman auttoi valitsemaan meikkejä ja koko päivän oli iloinen meininki osastollamme.
Pukeutumisen Työkalupakki kokosi Fashion Loungen Tietoiskuissa katsomon täyteen yleisöä jokaisena messupäivänä.
Paljon oli keskusteltavaa pukeutumisesta. Vartalomallista, suotuisista pukeutumisväreistä ja oman tyylisestä pukeutumista riitti asiaa.
Arvonnan (2 h:n pukeutumisneuvonnan) voittaja ilmoitetaan lähipäivinä. Odotetaan sitä jännityksellä!
Heidi otti hienoja kuvia molemmista näytöksistä sekä osastolta ja heti kun hän on armeijan kiireiltään ne ehtinyt saada valmiiksi, saamme myös hienoa kuvamateriaalia messuilta.
Tuhannet kiitokset Ronja, Niki, Heidi ja Asta! Sekä kaikki kannustus- ja tukijoukot onnistuneista messuista. Ennenkaikkea suurkiitokset mahtavan hienoille messuvieraille! Te teitte hienot messut!

Otahan yhteyttä pukeutumisneuvonta-ajan merkeissä. Sovitaan neuvonta-aika ja henkilökohtaisen pukeutumisen työkalupakin opastus.
Ajan voi varata suoraan linkistä: http://www.dressyouup.fi/products.php?oid=&cid= tai soittamalla minulle numeroon 050-326 2012.

Aurinkoista syysviikkoa!
Kikka





Ei kommentteja:

Lähetä kommentti