30. lokakuuta 2012

MESSUT AVALLA: Artikkelit / Muoti / 25.10.2012 09:57 /Tiedätkö, mikä väri sopii sinulle parhaiten? Ota selvää!

Avan toimittaja Heli Kuitunen oli seuraamassa tietoiskuamme Fashion Loungessa I Love Me 2012 - messuilla 19-21.10.2012 ja myös tutustui osastoomme.

Seuraavista linkeistä pääset lukemaan sen pohjalta tehdyt jutut vuodenaikaväreistä ja vaatekaapin perustasta!

http://www.avatv.fi/muoti/artikkeli.shtml/tiedatko-mika-vari-sopii-sinulle-parhaiten-ota-selvaa/2012/10/1642419


http://www.avatv.fi/muoti/artikkeli.shtml/tavoitteletko-ilmiomaista-tyylia-naiden-vaatteiden-tulisi-loytya-kaapistasi/2012/10/1643243


Vuodenaikaväriartikkeli olikin saanut mukavasti keskustelua aikaiseksi. Se yleensä on paljon mielipiteitä herättävä ja myös jakava aihe koska on niin paljon erilaisia variaatioitakin. Yleensähän tuo omien suotuisten pukeutumisvärien tietous on hyvin intuitiivista. Väriasia on hyvin monivivahhteinen juttu, johon vaikuttavat omat värit, elämäntilanne, persoona ja paljon muita asioita. Siksi myös itse lähden kartoittamaan pukeutumisvärejä pukueutumisneuvontatapaamisessa selkeiden merkkien perusteella. Aina ne merkit eivät ole niin selkeitä, variaatioita löytyy ja myös kombinaatioita. Pääasia on että uskaltaa ja haluaa käyttää värejä pukeutumisessa.
Väreillä voi vaatettaa ja tuoda omaa hehkua suotuisasti tai epäsuotuisasti esiin. Värit ovat iloinen asia ja tuovat kauneutta arkeen!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti