30. toukokuuta 2012

O-VARTALOMALLI, KATSE KESÄÄN

Kevään juhlasesonki on parhaimmillaan ja niin myös minä olen ollut melkoisen kiireinen enkä ole siis koneen ääreen juuri ehtinyt. Aivan mahtavia asiakastapaamisia on ollut viime- ja tämä viikko täynnä ja olemme tehneet hienoja juttuja asiakkaieni kanssa: Yksi vaatekaappi sai kokonaan uuden elämän, tyylin päivityksiä ja ahaa-elämyksiä. Itse olen ollut jatkuvasti "kananlihalla", olemme löytäneet asiakkaideni kanssa yhdessä sisäistä olemusta ja sen esiintuomista pukeutumisen keinoin. Hienoja, hienoja hetkiä.
Lupailin juttua vuodenaikaväri Keväästä, mutta jätän sen tuonnemmaksi ja pysyttelen vartalomallien parissa. Uskoisin siitä olevan enemmän hyötyä näin kesän tiimoilla. Päivettyneellä kesäiholla kaikki värit näyttävät kauniilta ja kesällä on pääasiassa pukeutumisessakin huolettomuus ja keveys.
Laitan tuohon alle taas kuvan eri vartalomalleista, malleista toinen oikealta kuvaa o-vartalomallia.



O-vartaloinen on nimensä mukaisesti pyöreähkö keskivartalon kohdalta. Usein jalat ovat hoikahkot ja ne kannattaakin tuoda esiin suoralla ja ryhdikkäällä housumallilla. Näin kesällä O-vartaloisen kannattaa ehdottomasti paljastaa ranteet, nilkat ja decoltee-alue. Tämä pätee toki myös muihin vuodenaikoihin.
Kesällähän se on helppoa kesämallistojen puitteissa joten kannattaa hyödyntää se mahdollisuus.
Väljää voi yhdistää tiukkaan jolloin vältytään taas siltä säkkimäisyydeltä.
Vyötärön kohdalla laskeutuvat ryhdikkäät väljät materiaalit piilottavat keskivartalon runsaamman muodon mutta painotan taas myös hyvää istuvuutta ja hyviä leikkauksia yläosissa. Niillä on mahdollista tuoda kadoksissa ollut vyötärö taas takaisin.




Hartialinjalla ryhdistävät pienet olkataoppaukset. Jakuissa ja puseroissa hoikentavat epäsymmetriset leikkaukset sekä kuviot. ja housuissa niinikään hoikentavat kapeat ja suorat lahkeet. Pystysuorat linjat keskellä pidentävät ja hoikentavat. Vaakalinja on melko vaarallinen ja leventää helposti.



Kesällä capri-housut ovat oiva valinta ja hyvin istuvat mutta väljät tunikat sekä puserot näyttävät myös hyviltä.
Isot ja pyöreät kuviot keskivartalon kohdalla suurentavat ja tyttömäiset mallit saavat helposti näyttämään isommalta.
Kenkävalinnoissa kannattaa suosia tukevia korollisia jalkineita jotka
keventävät kokonaisuutta. 3,5 cm on optimaalinen koron korkeus joka tukee selkää ja antaa ryhtiä vartalolle. Parhaat tietämäni lestit löytyvät Clarksin, Höglin, Gaborin ja
                                  Eccon mallistoista. Myöskin saksalaisella Aralla on meille suomalaisille hyvin istuvia
                                  kenkiä.
                                  Asustevalinnat (huivit, laukut, korut) kannattaa suhteuttaa mittasuhteisiin. Niinkuin
                                  toki kaikilla vartaomalleilla.      




Uimapuvuissa voi käyttää samoja linjoja ja ajatuksia, eli epäsymmetriset kuviot sekä rypytykset ja laskokset vatsan kohdalla hoikentavat ja ovat miellyttäviä käyttää. Kaunis decoltee-alue kannattaa taas paljastaa.

Toivottavasti sait apua kesän pukeutumiseen. Minä autan tietysti ihan livenä mielelläni myös. Voit käydä tutustumassa palveluihin osoitteessa http://www.dressyouup.fi/ .

Kaikki kuvat ovat Lorellan mallistoista ja löytyvät myös heidän nettisivuiltaan.



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti