17. toukokuuta 2012

Olipa hauska ja työntäyteinen viikko. Messukirje lähti kirjeen tilaajille, siinähän oli hyvä tarjous messuklubilaisille Dress You Up:ilta, check it. Olen siis yritykseni kanssa mukana Muotimessuilla 19.-21.10 omalla osastolla ja minua voi tulla silloin myös kuuntelemaan Fashion Loungeen joka päivä puolen tunnin ajan, jolloin kerron vartalomalleista, väreistä ja tyylistä. Messutapahtumaa on tosihauska valmistella ja ideoida.
Työskentelin edelleen koko viikon vuodenaikaväri Kesän parissa ja erilaisten tyylien kanssa:  klassisempaa, rockimpaa ja sporttisempaa kuului työviikkooni.
Ihan parasta on asiakkaan palaute, kun olette sovittaneet pari tuntia ja käyneet hänen värimaailmaansa, vartalomalliaan ja tyyliään läpi, saada kommentti että olen pystynyt auttamaan hukassa olleen tyylin kanssa ja antamaan varmistuksen värimaailmalle. Silloin koen tekeväni tärkeää työtä ja vaikka omia jalkoja särkisi koko päivän liikkeelläolon jälkeen ihan sairaasti, askel on kevyt kuin pikkuvarsalla.
Me lähdetään nyt Pipsan kanssa maalle ja huomenna pakerretaan toimistossa. Ukkonen taisi juuri jyrähtää, luonnonvoimat on aina niin makeita. Pyhiä!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti