16. toukokuuta 2012

Kesämies

Kesällä siirrytään rennompaan ja kevyempään pukeutumiseen työssä, arjessa ja juhlassa. Materiaalit ovat vilpoisampia ja huolettomia pellava- ja puuvillamateriaaleja. Värit kesäisen vaaleita: pellavan väri, luonnonvalkoinen, valkoinen, sinisen vaaleammat sävyt.
Kesällä voi myös mies pukeutua kesäjuhliin pukemalla pellava-/ pellavasekoitepuvun. Pellavan ominaisuus on rypistyvyys joten pikkuannos synteettistä materiaalia antaa ryhtiä.
Työpukeutumisessa smart casual on hyvä kesävalinta. Silloin voi esimerkiksi yhdistää laadukkaat tummansiniset farkut, valkoisen hyvälaatuisen t-paidan ja pellavaisen irtotakin. Sandilla (SandConceptStore-Keskuskatu) on kevään valikoimassa kaksi maukkaan väristä sinistä irtotakkia. Kesän värimaailman eli sinisellä taitetun kylmän värimaailman miehelle  vaaleansininen irtotakki yhdistettynä valkoiseen t-paitaan on tyrmäävän hyvän näköinen. Lisukkeeksi ja oman maun mukaan sitten korut, huivi, kello ja arskat.
Kengät kannattaa kiillottaa ja samalla suojata suojarasvalla (mm. Woly) tai suojasuihkeella niin kokonaisuus on vakuuttava ja kestävä. Jos oikein rennoksi heittäytyy, voi hihat kääriä kyynärpäihin tai farkun lahkeet jättää rennosti ryttyyn nilkkurimallisissa kengissä.
Aurinkoista Helaa kaikille!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti