20. heinäkuuta 2012

NEW ARRIVALS

                                                Sand syksy 2012 www.sand-europe.com/ campaign

Piipahdin muutamassa myymälässä vähän katsastamassa ale-tilannetta ja syksyn uutuksia.
Alennusmyynnit ovat vielä voimakkaasti esillä niinkuin yleensäkin tähän aikaan, mutta erittäin positiivinen asia on se että syksyn mallistot ovat jo kovasti tulleet  sisään ja odottelevat esillepanoja.  Eli monet myymälät ovat saaneet syksyn 2012 sisään aikataulussa tai jopa vähän  etuajassa. Parin viikon sisällä päästään siis jos tutustumaan ihan livenä syksy- 2012 mallistoihin!
Hieno juttu.

Uuttakin oli jo vähän esillä. 60-luvun puhtaat suorat silhouetit ovat innoittaneet suunnittelijoita. Myös hevos- ja ratsastusmaailmasta on saatu voimakkaasti vaikutteita. syksyn pukeutumislinjassa nähdään niin naisilla kuin miehilläkin ratsastusasuista (ratsastustakki, -housut ja -saappaat) inspiraationsa saaneita kokonaisuuksia. Hevosnaisena  (since 1974)  tämä innoittaa varmasti omaakin syksyn pukeutumistani. 
Materiaaleissa näkyvät syksyiset tweed, villa ja harjattu puuvilla. 70-luvun lämpimiä värejä on yhdistetty poltettuun oranssiin, burgundiin ja cameliin.
60-luvun brittiläisten rock-kuninkaiden ( esim. Mick Jagger ja Marianne Faithfull )  barokkityyli yhdistetynä ratsastusmaailman vaikutteisiin voisi olla melko hurmaava.
Ripaus 20- ja 30-luvun eleganssia on myös nähtävissä etenkin juhlapukeutumisessa.

Kuvat Sand-ConceptStore Helsinki, Keskuskatu 5



Sillävälin kun odottelemme myymälöiden täyttymistä syysuutuksilla, voimme tutustua kaupungilla eurooppalaiseen ja amerikkalaiseen pukeutumiseen turistien myötä. Juuri nyt Helsinki on mielestäni parhaimmillaan, kun meillä on vieraita monista maista ja kaunis kaupunkimme on todella kansainvälinen. Espalle tai Kauppatorille voi istahtaa kaffelle ja imeä Helsingin kesäistä sykettä sisäänsä. Minun lempipuuhiani.



Myös kotimainen pukeutuminen on päässyt loistamaan heleillä väreillään ja hienoilla muodoillaan, siinä sekä kotimainen suunnittelu että kansainväliset mallistot ovat tuoneet kortensa kekoon. Olen bongannut paljon ihan mielettömän hienoja ja rohkeita juttuja. Kyllä tuo pitkä ja pimeä talvi on melko lannistava tekijä pukeutumisenkin suhteen meillä pohjolassa vaikka itse kyllä pidänkin kaikista vuodenajoista. Talvi tuntuu kyllä onneksi vielä hyvin kaukaiselta.
Syksyn tullen on hyvä vastalääke pimeneviin iltoihin tutustua omaan vaatekaappiin ja tehdä siellä täysremontti. Samalla voi tehdä hankintoja syksyn mallistoista täydentämään omaa kokoelmaansa. Itse saan aina ihan mahtavat kicksit uusista hienoista istuvista ja ihanan värisistä asuista ja asusteista. Sillon kun niihin satsaan. Ne ovatkin sitten vaatepuilla esillä ihaltavana ja hypisteltävinä useamman päivän.

Kesää on kuitenkin vielä paljolti jäljellä ja rantsukelejä luvassa. Helsingissä tapahtuu ja merellinen ympäristömme (kotkalaisena meren läheisyys on minulle elinehto) antaa paljon mahdollisuuksia. Nauttikaamme ja iloitkaamme auringosta ja elämästä!



Lopuksi pieni viiniesittely. Vihdoin on saatavilla ihan hyvä alkoholiton punaviini (Stockan Herkun pienestä alkoholittomien viinien valikoimasta ainakin löytyy, isoja valikoimiahan ei kellään ole) joka myös maistuu punaviiniltä. Mielestäni se täytti punaviinin makuvaatimukset eikä kaatunut lavuaarista alas. Odotan mielenkiinnolla tuotekehittelyä tältä saralta. Itse voisin ajatella viinin täydentämään liha- sekä kalaruokaa mutta myös seurusteluviiniksi.
Viini on Cabernet-Sauvignon rypäleestä valmistettu Ebony Vale-niminen viini. Samaan perheeseen kuuluu muuten myös ihan maukas alkoholiton valkoinen Ebony Valley Chardonnay. Jäähdytettynä ihan mainio makuelämys. 





Minä alan seuraavaksi odottelemaan kesän tapahtumista Kotkan Meripäiviä, mutta sitä ennen on suunnitelmissa Aleksin Pihalla iltajammailua, Kino Engelin Kesäkinon mainio ulkoilmaelokuva, töitä ja rantsuilua sopivana sekoituksena sekä Pipsan kanssa kesännaatiskelua.

Auringonpaistetta ja hyviä kesäfiiliksiä!

Kikka



                                                                                             










Ei kommentteja:

Lähetä kommentti