25. kesäkuuta 2012

MATKALLE

Lomailukausi on alkamassa ja monet onnekkaat ovat jo aloittaneet kesälomansa juhannukselta. Juhannukselta alkavat myös suuret alennusmyynnit ja nyt onkin hyvä hetki hankkia vaatekaapin perusvaatetukseen täydentäviä vaatteita ja asusteita.
Loma- ja matkapuvuston hankinta on niinikään ajankohtainen. Melko pienellä vaatemäärällä pärjää kun rakentaa matkavaatetuksen fiksusti.
Hyvät farkut ja bleiseri kannattaa ehdottomasti ottaa mukaan. Erivärisiä t-paitoja ja kauluspaitoja muutama kappale oman maun mukaan. Yhdet puuvilla- tai pellavahousut farkkujen lisäksi, muutama ohut tunika farkkujen seuraksi iltamenoihin ja päivällä puettavaksi rannalle mentäessä ranta-asuna.
Asusteita kannattaa ottaa mukaan useampia ja ne menevät pieneen tilaan: vöitä, koruja ja aurinkolaseja joilla voi päivävaatteen muuntaa ilta-vaatteeksi. Kesämekko tai kaksi on myös hyvä pakata mukaan.
Shortsit tottakai kaupungille tunikan kanssa, ja rannalle bikineiden kanssa.
Ehdottoman tärkeää on muistaa hyvät kengät. Niitä kannattaa ottaa mukaan ainakin kolme paria: yhdet kaupunkikävelyyn, yhdet rennot (esim. sandaalit) jalkineet rannalle ja yhdet iltamenoihin. Näissä kannattaa muistaa omalle jalalle sopiva lesti ja hyvä koron korkeus. Jalat ovat hirmuisella rasituksella kaiket päivät joten kannattaa kesälläkin vaihtaa pari kertaa päivässä jalkineita. Lisäksi jalat hikoilevat huomattavasti enemmän. Hyvät nahkaiset- tai sammalpohjalliset imevät kosteutta ja antavat iskunvaimennusta askeleisiin. Tasapohjaisissa tossujen pohjissa on hyvä käyttää pieniä korokkeita kantapään alla jotka auttavat pitämään ryhdin oikeana ja vähentävät näin ollen mahdollisia virheasentoja ja selkäkipuja.
Aivan mahtava tuote on myös Bama Silky Feet silkkisukkasuihke joka jalkaan suihkuttaessa muodostaa ohuen silkkisukan ja estää hiertymiä, lisäksi suihkeessa on ihana mansikan tuoksu joka pitää jalat raikkaaana 24 h. Mainittuja tuotteita saa hyvin varustetuista kenkäliikkeistä ja suutareilta.
Matkalaukku kannattaa pakata niin että pohjalle laitetaan housut niin että vyötärö ja lahkeet jäävät ulkopuolelle. Siihen päälle pakataan bleiseri ja t-paidat plus muut vaatteet ja lopuksi vyötärö ja lahje käännetään päälle jolloin säästytään suurimmilta taitoksilta. Lisäksi
silkkipaperi taitosten välissä estää ryppyyntymistä.
Kenkiin kannattaa laittaa asusteita, kuten koruja, rullattuja vöitä ja pienkosmetiikkaa, säästyy taas tilaa.
Ohessa muutama kuva Karen Millenin sivuilta (http://www.karenmillen.com/) Travel Shop-osiosta johon on koottu asukokonaisuuksia. Kannattaa myös tutustua http://www.gerryweber.com/ sivuihin ja heidän mallistoihinsa Gerry Weber, Samoon ja Taifun, aikuisen naisen klassisia sekä trendikkäitä, istuvia vaatteita koosta 42 ylöspäin.
Kesän vaatetuksessa puhuttelee keveys, helppous ja raikkaus.
Kun vielä saadaan kesäkelit kuntoon niin avot, mikäs täällä on ollessa.








Ei kommentteja:

Lähetä kommentti