27. kesäkuuta 2012

KESÄPÄIVÄ

Stressailin tänään aamulla vähän kaikkia juttuja ja hoitelin työasioita. Ulkona näytti olevan kaunis aurinkoinen kesäpäivä joten päätin että nyt lähdetään Pipsan kanssa ulos ja aurinkoon. Stressit saavat jäädä kotitoimistoon.
Aurinko lämmitti kesäisesti ja ulkona oli mukavaa. Kävelimme hauvvojen omalle uimarannalle jossa kävimme molemmat uimassa (Pipsa pulahteli mereen jo pitkin matkaa kun sille tuli kuuma). Pipsalle oli muutama kaveri rannalla joiden kanssa se sai leikkiä.
Iltapäivä oli jo pitkällä joten menimme uimisen jälkeen rannan tuntumaan pieneen Del Mar-ravintolan terassille syömään.  Meille ruuvattin varjo auki koska tuli juuri sadekuuro ja pöydän saimme varjon alle. Ruokaa odotellessa lueskelin Paolo Coelhon Yhtätoista Minuuttia ja nautin meren läheisyydestä.  Söin todella maukkaan simpukkapastan ja kaffet päälle. Pipsasta on tullut todella salonkikelpoinen pieni terrieri. Harjoituksen tulosta!
Sain vielä santsikupin kahvia kun ukkonen jyrähteli ollessamme lähdössä ja jouduimme hiukan odottelemaan ilman selkiytymistä. Bussilla tultiin kotiin. Terrieri kaivautui heti sängylle ja on vedellyt sikeitä siitä saakka. Minulla oli pyykkitupa ja nyt taidan itsekin siirtyä vaakatasoon ja kirjan lukuun. Ja ottaa rennosti.
Kesästä on lupa nauttia ja kokea kaikki mahtavat jutut mitä silloin voi tehdä. Minulla oli taatusti tehokkaampi kesäinen työpäivä kävellessä, uidessa rannalla ja terassilla kun ajatus kulkee, uusia ideoita syntyy kun katselee ympärilleen, sielu on auki ja aurinko paistaa.
Kun on vielä tuollainen huippuassari kaverina joka muistuttaa joka hetki elämän ihanuudesta, työstä ja rentoutumisesta oikeassa suhteessa.

Ihania kesäpäiviä!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti