20. kesäkuuta 2012

BACK IN BUSINESS

Miniloma plakkarissa ja takaisin kentällä. Ollut jo pari päivää.
Maanantai alkoi reippaasti kun huomasin vasta asiakastapaamisesta lähdettyäni että housuni olivat ratkenneet takasaumasta. Sillätavalla tämä konsultti pyörii kaupungilla. Olin kuulevinani parin nuorehkon turistimiehen sanovan Mannerheimintiellä takanani: "Oh, look at that M`dam".
Housut ovat Fallan mallistosta eli tosilaadukkaat, epäilen siis vahvasti että pyöristynyt vartalonmuotoni on syypää ratkeamiseen. Sen seurauksena jätski pois! Ja Cappucino pois!
Nyt housut on parsittu ja iskukunnossa taas.
Muutenkin aina välillä huvittaa kun itse joutuu jotain vaatteita parsimaan päällensä. Mutta tässä taas mainio muistutus siitä, että köyhän ei kannata halpaa ostaa. Laatuun satsaaminen voi pelastaa monesta pulasta ja kaapista löytyy aina päälle laitettavaa hyväkuntoista vaatetta. Eli silloin kun on mahdollisuus satsata laadukkaisiin hyviin vaatekaapin perusvaatteisiin, se kannattaa ehdottomasti tehdä. Ja valita oman tyylisensä, hyvin istuvat ja väritykseltään omaan värimaailmaan sopivat vaatteet, niistä on iloa moneen tilanteeseen ja saattavat pelastaa monesta pulasta.

Maanantai-aamu oli muutenkin vähän matalapaineinen, miljoona laskua tippui postilaatikosta ja joutui hiukan miettimään, mitä järkeä kaikessa on. Mutta kun tapasin ensimmäisen asiakkaani ja meillä oli parin tunnin loistava kesäpuvustosetti jossa hän näytti aivan upealta sekä löysimme monta mainiota vaatekappaletta kotiinviemisiksi  ja sama jatkui tiistaina, tiesin kyllä taas mitä järkeä kaikessa on.
Ei siinä, työhän on parasta mitä tiedän ja ainoa mitä haluan tehdä, aloittavan yrittäjän tuet ovat vain täysin olemattomat. Mutta, niinkuin olen aikaisemminkin todennut, tämä on hyvä tapa saada koko luovuus ja käyttämättömät voimavarat täysillä käyttöön.

Alennusmyyntejä tehdään hulluna myymälöissä ja useimmat ovat jo aloittaneet ennakkoaleilla.
Kohta se hullunmylly taas alkaa. Minultakin on kesäkampanjaa tulossa, siitä jatkossa enemmän!


                                                                                 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti