1. helmikuuta 2013

"Kylmiä väreitä sovituskopissa!" - ANNAN KANSSA SHOPPAILEMASSA -

"Aloitamme Kikan kanssa kevään 2013 kevätsesonkiin tutustumisen perinteiseen tapaan Stockmannin kolmannesta kerroksesta. Tapaamme Kikan kanssa nyt jo neljättä kertaa ja minulle on jo muodostunut hyvä pohja erilaisia asukokonaisuuksia. Nykyään pyrin keskittämään vuoden vaateostokset yhteisiin tapaamisiin Kikan kanssa, jotka suunnittelemme eri vuodenaikojen ja vaatetarpeiden mukaan. Tällä kertaa tavoitteena on löytää muun muassa se kaikille uranaisille tärkeä jakku! Haastetta varmasti riittää, koska uranaisen viimeistelty look ja oma perustyylini eivät kohtaa ajatuksen tasolla tai käytännössä.

Kikan kanssa on ihana kiertää vaaterekiltä toiselle, koska olemme molemmat innoissamme päivän parhaista löydöistä. Monta kertaa pukeutumisneuvontatapaamisen aikana kylmät väreet juoksevat pitkin ihon pintaa. Parasta Kikan neuvonnassa on se, että Kikka tarjoaa asiakkailleen uuden vision siitä, miltä he voisivat näyttää. Kikka on vetänyt minut pois perinteisistä neutraaleista harmaan ja mustan sävyistä kohti sähkönsinistä, liilaa, pinkkiä ja päräyttävää. Nautin erityisesti siitä, kun löydämme uuden, minun tyyliini sopivan vaatemerkin tai vatsaa kasaan kursivan topin. En enää koske niihin kolmeen harmaaseen villapaitaan, jotka kaapissani vielä henkitoreissaan roikkuvat. Niiden eteen olen kasannut kaikki ihanat värikkäät topit, hameet, Ritva Fallan farkut ja muut asusteet jotka Kikka on minulle löytänyt.  

Muutos on ollut pysyvä. Oma peilikuva ei ole enää mikään kauhistus. Hyvännäköiset ja istuvat vaatteet lisäävät varmuuttani eikä shoppailun tarvitse enää olla täynnä tuskastumista ja virheostoksia. Panostaminen laatuun kannattaa ja rahaa säästyy! Olen innoissani siitä, mitä Kikka minulle tällä kertaa löytää. Pukeutumisneuvonnan onnistuminen on kuitenkin taattu vain jos pystyn sanomaan suoraan, mitkä vaatteet ja värit aiheuttavat kylmien väreiden sijaan sisälläni hylkimisreaktion. Pukeutumisneuvonta vaatii luottamusta pukeutumisneuvojan ammattitaitoon. Siksi olen päättänyt, että sovituskopin turvassa voin sovittaa jopa oudoilta tuntuvia vaatekappaleita, koska lopputulos voi yllättää positiivisesti. Hyvästi harmaa ja tylsä tyyli. Tervetuloa kevät, valo ja värit!"

Anna

Ihanalle asiakkaalleni Annalle kiitos hienosta tekstistä!
                                                                         Kikka

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti