7. syyskuuta 2012

ILOVEME




Helsingin Messukeskus 19.-21.10.2012.
Avoinna perjantaina klo 10-19, lauantaina ja sunnuntaina klo 10-18.

Samalla lipulla neljä tapahtumaa,
Terveys, Kauneus, Muoti ja Gold Silver Watch.





Neljä tapahtumaa samoilla messuilla ja yhdellä lipulla. terveys, kauneus, muoti ja korujen sekä asusteiden käyttö.
Dress You Up on mukana Muoti-teemassa vaikka pukeutuminen kuuluu yhtälailla terveyden, kauneuden ja asustamisen alle ja on myös erillinen asia kuin muoti. Yhteinen teema on I Love Me!
Siitähän kaikki lähtee. Itsensä rakastamisesta, arvostamisesta ja kunnioittamisesta. Sitä kautta löytyy tarve ja halu tehdä hyviä asioita. Elää itselle sopivalla terveellisellä tavalla, löytää oma sisäinen innoitus ja halu nähdä asiat kauniina. Myös itsensä. Enkä tarkoita tuolla mitään ympäristön luomia kauneuspaineita ja stereotypioita. Elämä on kaunis jo ihan itsessään. Ihan paras facelifting eli kasvojen kohotus on positiivinen mieli ja iloinen olemus. Kun arvostaa ja kunnioittaa itseään, tekee niitä asioita joita oikeasti haluaa tehdä ja sitä kautta arvostaa ja kunnioittaa myös muita ihmisiä. Sitä kautta löytyy myös jokaiselle sopiva tasapainoinen elämäntapa ja tasapaino yleensä.
Haasteetkin ovat hyvästä ja onnellisuuden eteen kannattaa vähän taistella. Kun sen on ensin valinnut. Sitä kautta on suuri mahdollisuus että löytää itsestään sellaisia voimavaroja joita ei kuuna päivänä olisi kuvitellut omaavansa. Tai ehkä on, mutta ei ole tiennyt miten nuo voimavarat saa käyttöönsä ja sitten kun joutuu tekemään vähän töitä, ne tulevat päivänvaloon.

Pukeutumisessa on vähän sama juttu. Pitää avata mieli ja aktivoida pukeutumiskanava jos se on hiipunut vähän unholaan. Auttaa myös jos haluaa hiukan aktivoida värisilmää käyttöön. Riittää kunhan tietää omat suotuisat pukeutumisvärinsä (oma vuodenaikaväri, tämä on myös loistava facelifting kasvojen lähellä). Näin pukeutumisesta tulee hauskaa ja inspiroivaa. Toki myös huoliteltu ulkonäkö, itsensä näköinen ja tyylinen pukeutuminen, siistit, oikein istuvat vaatteet sekä iloinen aito hymy näkyvät ulospäin hyvinvointina sekä kertovat tasapainosta ja hyvästä itsetunnosta.

Työpukeutumisessa on tärkeää kunnioittaa yrityksen toiveita pukeutumisen suhteen sekä kolleegoja. Tärkeissä tapaamisissa oikeanlainen pukeutuminen näkyy suhteessa omiin tavoitteisiin. Yhden hyvän ensivaikutelman voi tehdä vain kerran ja se kestää vain parikymmentä sekuntia! Kannattaa siis miettiä mitkä ovat omat tavoitteet ja kuinka presentoi itsensä.

Juhlatilaisuuksissa noudatetaan aina kutsun pukeutumisetikettiä. Jos menee arkivaatteissa etiketin vaatimaan tilaisuuteen, sen lisäksi että nolaa itsensä totaalisesti, kertoo ettei kunnioita tai arvosta kutsun järjestäjää pätkääkään. Miehen pukeutuminen määrää aina naisen pukeutumisen.

Kaikki alkaa itsestä. Sitä työtä ei tee kukaan muu. Rakastaminen. Arvostaminen. Kunnioittaminen. I. Love. Me.

Näihiin kuviin, näihin tunnelmiin,

Kikka





















 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti