10. joulukuuta 2013

MAKUPALOJA MAAILMALTA

Minun filosofiani mukaan asusteilla singeerataan oma tyyli ja pukeutuminen. Tehdään oman näköinen taideteos. Pukeutuminen voi olla hyvin yksinkertaista ja simppeliä mutta se jää helposti tylsäksi ilman asusteita.
Sen lisäksi että hyvät, laadukkaat kengät tukevat jalkoja oikein, voi kengillä helposti joko nostaa tai kaataa koko pukeutumisen.
Laukku, päähine, huivi ja käsineet ovat melko oleelliset suurimman osan vuotta ja hauska tapa viimeistellä pukeutuminen.

City Centerissä myy pieni asusteliike Parisi Pop Up jouluun asti todella laadukkaita kenkiä, laukkuja, huiveja, hattuja ja käsineitä mm. Italiasta, Tanskasta, Portugalista, Saksasta ja Isosta-Britanniasta.
Mallistoja ovat mm. italialainen AGL ( http://www.attiliogiustileombruni.com/ ), tanskalainen Shoe ShiBar ( http://www.shoeshibar.com/shop/boots/shoeshibar-iza, miesten mallistoa brittiläinen J-Shoes ( http://www.jshoes.com/, sekä tanskalaiset laukkumerkit Maani, Markberg, ja Adax. Esittelyssä siis muutama Suomessa uusi merkki. Materiaalit ovat laadukkaita pintanahkaisia, kiiltonahkaisia ja mokkaisia sekä joissain malleissa erikoistyöstettyjä. Kengissä ja laukuissa on käsintehtyjä yksityiskohtia ja lestit korkealuokkaisia.
Ehdottomasti tutustumisen arvoinen pieni myymälä.

Italialaisen AGL:n kiiltonahkaisia kaunottaria.

Tanskalaisen ShoeBizin kenkiä ja Adaxin laukku.

Portugalilaiset huippumukavat läpinahkaiset Aerobicsin ballerina ja nahkatossu sekä Siouxin lehmänkarvaiset leo-mokkasiinit.

Saksalaisen Gebeanan tekoturkis-päähine ja kauluri sekä nahkahansikkaat.


Adaxin sinapinkeltainen pikkulaukku.

Parisi Pop Up






Minäkin sain tänään mukavaa postia Mestarikiltasta (/www.helsinginmestarikilta.fi). Helsingin Mestarikilta Ry:n vastuumestarit ovat kokouksessaan päättäneet hyväksyä minut jäseneksi ja toivottivat tervetulleeksi käsityömestareiden yhdistykseen. Mestarikiltaan hyväksytään mestaritutkinnon suorittaneita henkilöitä. Mestarinkirja on tulossa perästä ja sen voi saada suoritettuaan kädentaitoihin tai yrittäjyyteen ja johtamiseen liittyvän korkeaa osaamista vaativan ammatti- tai erikoisammattitutkinnon. Kyllähän Mestarinkirja täytyy seinälle saada. Uusi nimike olisi tämän myötä "pukeutumisneuvojamestari" joka kuulostaa yhtä raskaalta ja harhaanjohtavalta kuin edeltäjänsäkin "pukeutumisneuvoja". Tälle ammatille ja arvolle ei kertakaikkiaan ole kunnollista suomennosta. Toisaalta ei kai se pahempi voi olla kuin "kultaseppämestarikaan", jonka saundi sanahirviöstä huolimatta on erittäin positiivinen.

Joten:

Kaikkea hyvää ja positiivista!

T: Kikka
Pukeutumisneuvojamestari



                                       

 


























Ei kommentteja:

Lähetä kommentti