16. joulukuuta 2013

Depeche Mode

 
 
 
Olin eilen Deppareitten keikalla. Olen diggaillut Deppareita 90-luvulta saakka kun Violator-lätyn klassikot "Personal Jesus" ja "Enjoy the Silence" ilmestyivät.
 
Keikka oli loistava. Samalla maaginen ja alkuvoimainen. Iskevä tahti, uudet musasovitukset ja bändin raskaan sarjan ammattimaisuus sekä huikea lavakarisma pitivät kovassa otteessaan alusta loppuun saakka. Sitä todellakin sai mitä tilasi.
 
 
"Personal Jesus" pudottaa meikäläisen polvilleen ihan YouTubesta ladattunakin, joten voi vain arvata mikä vaikutus sillä on isossa live-konsertissa. 
 
Kaikki turha on karsittu pois. On vain musiikki ja sen tekijät. Musiikki tulee jostain niin syvältä sielusta, kaiken alkulähteestä, että se iskee suoraan omaan sieluun ja jättää jäljen. Kertakaikkiaan ravistaa.
 
Sama äärimmäisen niukka linja jatkuu esiintymisasuissa ja pukeutumisessa. Brittiläistä stailia äärimmäisen minimalistisesti toteutettuna. Yläkatsomoon asti näkee loistavat vaatteiden leikkaukset, kuosit ja laadun. Tämän brittiläiset osaavat. Heille huoliteltu pukeutuminen, laadukkaat materiaalit, loistavat leikkaukset ja myös pukeutumisgenrejen marginaaleissa liikkuminen tulee uskoakseni pitkälti kasvatuksesta, pukeutumisen arvostamisesta ja kuninkaallisten esimerkistä joka varmasti antaa rohkeuden kaikelle kansalle pukeutua kauniisti. Ajatellaanpa vaikka Katea joka liikkuu sujuvasti ja varmasti trendikkään alakulttuureista imetyn katumuodin ja kuninkallisen etiketin välillä. Kertakaikkiaan vakuuttavaa. Pukeutuminen ei ole pakkoa vaan loistava oman ilmaisun väline ja itsen sekä toisten arvostamista.
 
Hyvään, huoliteltuun ja hauskaan brittiläiseen pukeutumiseen en koskaan yhdistä ylemmyydentunnetta tai pönötystä. Brittiläinen on hauska ja rento myös hyvännäköisessä ja laadukkaassa puvussaan. Asusteet ovat hauska pukeutumisen lisä ja kengät ovat laadukkaat sekä hyvin hoidetut.
 
Laadukas ja hyvä pukeutuminen on kaikkien oikeus. Ei jonkun pienen ryhmän etu-oikeus. Satsaamalla laatuun säästää paljon murhetta ja rahaa.
 
Hyvin pukeutukseen ei tarvi valtaisaa vaatekaappia. Muutamalla vaatteella pärjää mainiosti. Kunhan on valinnut ne huolella ja hyvin.
 
Itse toteutan tätä mallia.
 
Seuraavaksi olisi sitten brittien toisen kultapojan, Robbie Williamsin konsu ensi keväänä. Viimeistään.
 
 
 
Kaikkea hyvää!
Kikka

 
 
 
 

 
 



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti