5. marraskuuta 2012

SHOPPAILUKIERROS PIAN KANSSA

Espoolainen Pia voitti muotimessuilla Dress You Up:in arvonnassa kahden tunnin pukeutumisneuvonnan.
Pia on 17-vuotias nuori nainen joten lähdimme päivittämään koulupukeutumista.
Aloitimme Aleksanterinkadun H & M:lta. Niinkuin aina pukeutumisneuvonnan aluksi, teimme myös Pialle vartaloanalyysin ja kartoitimme suotuisia pukeutumisvärejä. Pia oli selkeästi ihotyypiltään ja hiustenväriltään värivuodenaika kesä eli paneuduimme sinipohjaisiin kylmiin väreihin.
Löysimmekin todella kivan valikoiman neuleita, sähkönsinisen t-paidan, farkut ja pinkit puuvillahousut sekä lilat talvishortsit.
Pia on tyyliltään hyvin selkeä ja klassinen. Sähkönsinisen pitkähihaisen t-paidan ympärille rakensimme monta raikasta nuoren naisen vaateyhdistelmää ja Piakin oli tyytyväinen, melko monta vaatetta jätimme varaukseenkin.

Jatkoimme vielä Forumiin Vero Modaan ja Vilaan. Vero Modasta löysimme aivan mahtavan hienot puuvillahousut tummanvihreänä ja luumun värisenä. Tumman vihreät housut olivat meidän molempien mielestä ne oikeat. Housut olivat hyvin kapealinjaiset ja pienillä yksityiskohdilla varustetut, vyötärökaitaleen alla oli pienet vetoketjut jotka antoivat kivasti näköä ja muotoa. Jätimme myös nämä vihreät housut varaukseen.

Vilassa sovitimme vielä kaunista v-pääntiepuseroa sekä kauluspaita-toppiyhdistelmää jolloin saimme kauluspaidasta turhan virallisuuden pois pukemalla trikootoppi kauluspaidan päälle, vähän kuin kauluspaita-slipoveriyhdistelmä mutta päivitettynä nuoren naisen tyylin. Tämä yhdistettynä Pian omiin puuvillahousuihin ja pitkiin saapikkaisiin voisi olla hyvä asu esim. työharjoittelupaikkahaastatteluun mentäessä.

Meillä oli antoisa ja hauska kaksituntinen Pian kanssa. Pia sai kysymyksiinsä vastauksia, varmistusta omaan pukeutumiseensa ja ehkäpä kotiin viemisiä uusien vaatteiden muodossa.

Antoisaa uutta viikkoa!

KIKKA
www.dressyouup.fi



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti