12. maaliskuuta 2013

SUSANNEN KEVÄÄNALOITUSJUHLASSA 7.3.2013



                                                               http://www.susanne.fi/1


Dress You Up ja vaateliike Susanne yhdistivät voimansa maaliskuussa ja järjestivät yhteisen kanta-asiakastilaisuuden Susannessa, Freda 45:ssa.

Tarjolla oli kevään mallistoja, virvokkeita, huikopaloja, pukeutumisneuvonta-asiaa ja yhdessä viihtymistä mukavien asioiden äärellä ja kauniissa aurinkoisessa kevätsäässä joka tulvi ikkunoista sisään.

Päivä oli onnistunut ja monipuolinen. Upea henkilökunta esitteli kutsuvieraille kevään mallistoja joita oli saapunutkin jo hyvin myymälään. Susanne tarjoaa asiakkailleen trendikkäitä, moneen vartalomalliin sopivia mallistoja, kuten kanadalainen Joseph Ribkoff , itävaltalainen Erich Fend, Kello, munthe plus simonsen, italialainen Alan Red sekä oman Finnwearimme uimapuvut.
Hyvin kansainvälistä, laadukasta, trendikästä, istuvaa ja värikästä. Ehdottomasti tutustumisen arvoinen ( http://www.susanne.fi/1). Myös kokoluokitus on kohdillaan, kokoja on useasta mallistosta kokoon 46 asti.

Dress You Up tarjosi kutsuvieraille pukeutumisneuvontaesitykset klo 14.30 ja 17.00. Kumpaankin esitykseen saapui täysi myymälällinen kiinnostuneita kuulijoita.



Kokosin vieraille kaksi erilaista vaatekaappia vaatekaapin tärkeistä osista, housupuvusta, irtobleiseristä, farkuista, pikkumustasta, mustista suorista housuista, pukeutumispaidoista, erilaisista yläosista ja asusteista. Alkuperäinen suunnitelmani muuttui kyllä melkoisesti ihanien raflaavien vaatteiden ansiosta ja mitään klassista tai perinteistä ei todellakaan vaatekaappeihin tullut!  Näin tämä homma kulkee, aina mennään asiakkaan tai myymälän mukaisesti.

Esittelin värivuodenajaltaan lämminsävyisen kevät- tai syksyihmisen ja Y-vartaloisen henkilön sekä värivuodenajaltaan kylmäsävyisen kesä- tai talvi-ihmisen sekä A-vartaloisen henkilön vaatekaapin.


Vasemmalla esittelen A-vartaloisen kesä- tai talvi-ihmisen vaatekaappia, oikealla on Y-vartaloisen lämpimän kevät- tai syysnaisen vaatekaappi koottuna.
Pukeutumisneuvontatapaamisella käymme nämä samat asiat asiakkaan kanssa läpi, räätälöitynä hänen henkilökohtaisiin ominaisuuksiinsa, profiiliinsa ja toiveisiinsa sekä tarpeisiinsa pukeutumisen suhteen. Tunnin tapaamisessa perustamme jo yksinkertaisen vaatekaapin perustan asiakkaalle ja sovitamme vaatteet hänelle soveltuvista mallistoista.  Takataskussa on asiakkaalla tapaamisemme jälkeen Pukeutumisen Työkalupakki ja kaikki tarpeellinen tieto mitä hän voi pukeutumisessaan hyödyntää.

Kutsuvieraat saivat vinkkejä pukeutumiseen, väreihin ja asusteisiin. Keskustelu jatkui vapaamuotoisena ja vilkkaana näytösten jälkeen ja lomassa.

Päivä oli erittäin antoisa ja moni vieras lähti kotiin kasseissa uusia ihania kevätvaatteita sekä kourallinen pukeutumisvinkkejä.

Minä pakkasin omat kassini illalla ja lähdin kotiin Pipsa-Terrierini luo joka jo odotti ikkunassa minua.
Hyvä mieli onnistuneesta tapahtumasta jatkuu vielä pitkään.


                                                                  
                                                                              Kikka
                                                                      www.dressyouup.fi
                                                     






Ei kommentteja:

Lähetä kommentti