10. joulukuuta 2012

PUKUJEN VÄREJÄ LINNAN JUHLISSA!




Minäkin seurasin viime viikolla mielenkiinnolla Linnan juhlien pukeutumista ja pukuja. Niin miesten kuin naistenkin.
Kylmän ja lämpimän värin käyttö puvuissa meni melko nappiin ja minusta oli mukavaa kun oli värikkäitä ja kirjailtuja pukuja melko paljon. Mustaa käytetään myös juhlassa (usein juhlavasti asustettuna erotukseksi hautajaispukeutumisesta) ja silloin kun kantaja on todella vahva ja omaa oikeat vahvat luontaiset värit, saadaan mustasta upea voima esiin. Vartalolle sopivat leikkaukset ja malli ovat tietysti avainasemassa tässäkin niinkuin kaikessa pukeutumisessa. Kokonaisuus ratkaisee.

Väreillä voi vaatettaa ja laittelen tässä muutaman kuvan niistä puvuista mitkä erityisesti miellyttivät värimaailmaltaan minua. Ja pari muutakin mieltä lämmittävää otosta. Napsin kuvia innoissani telkkariruudun kautta joten kuvien laatu ei ole hääppöinen mutta minkäs teet kun innostuu silmittömästi. Hätä keinot keksii :).

Tässä ehdoton suosikkini. Vanhalla hienolla rouvalla on kyllä asenne niin kohdallaan. Ysikymppisenä mummuna aukaisee vieläkin joka aamu oman vaateliikkeensä. Siinä on yrittäjyyttä muillekin jakaa!



Ihan aito Lumikki myös nähtiin, eli värivuodenajaltaan talvi ja upea kylmä sinipohjainen punainen väri iltapuvussa oli tämä suosikkipuku. Hienot hopeakorut ja -vyö täydensivät asun.






Myös tämä keltainen puku oli kaunis talviväritteisellä kantajallaan. Puvussa on kaunis kirjailtu yksityiskohta ja hauska leikkaus.



Kylmiä sinipohjaisia kesän värejä edustivat nämä puvut, niinkuin kantajansakin. Todella tehokkaan näköistä. Vasemman kuvassa näkyy kaunis ihon heleys jota vaaleansininen hopeakirjailtu puku korostaa ja oiken kuvan utuinen sinisävy syventää hiusten tuhkanharmautta ja ihon väriä kauniisti.




Lämpimää värimaailmaa edustivat nämä vieraat. Vasemmassa kuvassa huomaa miten musta väri voi ottaa omaa väriä lämpimän värisiltä kasvoilta pois (kevät). Mutta vihreä kaulakoru tukee kuitenkin lämmintä heleää kevään värimaailmaa. Mustahan on kuitenkin aina myös juhlan väri.

Tässä puvussa on käytetty lämmin syksyn värikartta tarkoin hyväksi.  Olin myös näkevinäni
syksyn punaisen pigmentin ihossa ja hiuksissa joka yhdistettynä syksyn lämpimiin väreihin tuo kauniita sävyjä kantajastaan esiin.





NÄISSÄ PUVUISSA OLI MYÖS SE KUULUISA "JUJU"

Marimekon uusi kuosi

                               Dramaattinen jäänsininen kirjailu mustalla pohjalla vaalean kesäkaunottaren päällä.    

Linjakas, hauska.


                                                                                                      Ripaus rock`n`rollia.
Jennillä oli myös kaunis yksinkertainen oman ikäinen puku jossa vakuuttava ja rauhallinen sininen hänen väreihinsä sopiva väri.

NÄIHIN KUVIIN,
NÄIHIN TUNNELMIIN!

KIKKA


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti